Élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-higiéniai tanácadás, szakmai háttér szolgáltatás

élelmiszer-biztonsági rendszerek kiépítése

belső ellenőrzés, audit

higiéniai szemle

engedélyeztetés, tervezés, hatósági kérelmek

HACCP kialakítás, HACCP felülvizsgálat

MGSZH, ÁNTSZ, Fogyasztóvédelemi bírság fellebbezése

gyártmánylap, termékleírás, anyaghányad-nyilvántartás

ISO22000, EFSIS, IFS, BRC auditra felkészítés

élelmiszerek jelölése

élelmiszer-higiéniai oktatás, HACCP oktatás

 

 

Cégünkről röviden

Cégünk egy magyar tulajdonú kisvállalkozás (12 éve alakult), jelenleg 4 főállású munkatárssal és több külső szakemberrel dolgozunk. Fő tevékenységük az élelmiszer lánc szereplői részére nyújtott élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági tanácsadás és oktatás. 

Jelentős tapasztalatot szereztünk a magyar élelmiszer-kereskedelemben, vendéglátásban, valamint a kereskedelmi tevékenységekhez kapcsolódó élelmiszer-előállítás területén. (hús, hal, zöldség, sütőüzemek, stb.).

Munkatársaink naprakész információkkal, gyors és egyértelmű válaszokkal segítik partnereinket a hazai és Európai Uniós jogszabályok, útmutatók és a sok éves hatósági ellenőrzések tapasztalatai alapján.

Az általunk kialakított, felügyelt és folyamatosan karbantartott HACCP rendszerek érthető és áttekinthető módon ötvözik a jogszabályi előírásokat, a hatósági elvárásokat és a reális élelmiszer-biztonságot, az adottságok és lehetőségek figyelembevételével.

Közreműködésünkkel az élelmiszer-biztonsági rendszer nem csak dokumentáció, hanem életszerű, működő gyakorlattá válik.

Tevékenységeink

  • Teljeskörű élelmiszer-biztonsági tanácsadás háttér szolgáltatás
  • Élelmiszer-biztonsági tanácsadások, HACCP rendszer kiépítések, karbantartás
  • Élelmiszer-higiénia oktatások

Referenciák - oktatás

AUCHAN Magyarország Kft, CSEMEGE-MATCH Zrt, METRO Kereskedelmi Kft, Magyar Hipermarket Kereskedelmi Kft,  TESCO Globál Zrt, Tibbet & Britten Hungária Kft, GALGA-COOP ZRT, PROFI Magyarország Zrt, stb.

Referenciák - tanácsadás

METRO Kereskedelmi Kft, HALMSCHLÁGER TRADE Zrt, ERFO Kht, N és N Sváb Pékség Kft, UNIO-SEAFOOD Kft, Sodexho Magyarország Kft, Lővér Sütő Zrt, Pilis 91 Kft, Car-Tour Kft, stb.

 

 

HACCP terv, HACCP rendszer kialakítása

HACCP felülvizsgálata, frissításe, HACCP aktualizálása

azonosítás, nyomon-követhetőség

termékleírás, folyamatábrák, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok

HACCP oktatás, HACCP betanítás

élelmiszer-biztonsági szabályzatok, munkautasítások

Takarítási utasítás, takarítási terv

Hulladékkezelés, kereskedelmi okmány használata, SZ-jegy, hulladék megsemmisítás, moslék kezelés

Hűtés, lefagyasztás, kiolvasztás, hőmérséklet ellenőrzés, hőkezelés, melegen-tartás

 

ZOLANN Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi KFT - 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 78. Tel: (26) 332-085, Fax: (26) 530-184